Comunicat de presă – Conferința de închidere a proiectului

Asociația Psiterra anunță desfășurarea conferinței de închidere a proiectului O viață demnă pentru fiecare! care va avea loc în data de 20 iunie 2017, în intervalul orar 13:00–14:00, în Amfiteatrul Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași, Bvd. Carol I, nr. 50.

Proiectul a atins și a depășit indicatorii și obiectivul pentru care a fost realizat prin creșterea calității serviciilor psiho-sociale pentru 102 persoane vârstnice internate în Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași, prin dezvoltarea abilităților specifice de lucru cu pacienții vârstnici pentru 87 de cadre medicale și personal auxiliar din Iași și prin promovarea unei imagini pozitive și demne a persoanelor vârstnice pentru cel puțin 2000 de persoane din Iași.

La final de proiect cuantificăm o serie de rezultate semnificative cum ar fi:
• 418 persoane au participat direct la activitățile organizate în cadrul proiectului
• peste 4000 de persoane beneficiare ca urmare a acțiunilor proiectului (prin Facebook, website proiect, emisiuni radio, broșuri diseminate)
• 1 serviciu de asistență psihologică nou creat pentru a adresa nevoile persoanelor vârstnice
• 1 material de promovare a unei imagini pozitive și demne a persoanelor vârstnice realizat
• 1 program inovativ de dezvoltare a abilităților specifice de lucru cu pacienții vârstnici de cadre medicale și personal auxiliar din Iași implementat
• 1 material de diseminare a rezultatelor proiectului realizat.

Echipa de lucru a proiectului alături de instituțiile partenere Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon”, Iași; Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași consideră că implementarea proiectului a contribuit creșterea calității serviciilor psiho-sociale pentru persoanele vârstnice internate în Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon”

This entry was posted in Noutăți. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *