Comunicat de presă – Conferința de lansare a proiectului

Asociația Psiterra anunță lansarea proiectului O viață demnă pentru fiecare! care va avea loc în data de 13 septembrie, în intervalul orar 14:00–15:00, în Amfiteatrul Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași, Bvd. Carol I, nr. 50. Proiectul este finanțat de către Primăria Municpiului Iași și este implementat în perioada iulie 2016 – iunie 2017.

Organizațiile partenere sunt Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Activitățile principale sunt:
1. Implementarea serviciului de asistență psihologică pentru 100 de persoanele vârstnice internate în Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon”, Iași, Secția de Geriatrie și Gerontologie.
2. Implementarea modelului inovativ de dezvoltare a abilităților specifice de lucru cu pacienții vârstnici pentru 40 de cadre medicale și personal auxiliar din Iași.
3. Desfășurarea campaniei de promovare a unei imagini pozitive și demne a persoanelor vârstnice din Iași.

Proiectul urmărește creșterea accesului la serviciile de asistență psihologică pentru persoanele vârstnice, creșterea capacității cadrelor medicale și a personalului auxiliar de a dezvolta abilități specifice de lucru cu persoanele vârstnice și promovarea unei imagini pozitive și demne a persoanelor vârstnice.

Persoana de contact:
Aliona Dronic
Psiholog
Informații de contact:
Asociația Psiterra, str. Păcurari 101, et.2, ap.1
Telefon: 0746829146
E-mail: contact@psiterra.ro, asociatia.psiterra@gmail.com

This entry was posted in Noutăți. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *